Sale

Kinesis Mens Jacket

Mountain Equipment
Tilgjengelighet:
LES HER. Denne varen sendes fra vårt fjernlager (i Norge). For å være 100% sikker på at vi har riktig str. og farge tilgjengelig så send oss en melding på chatten nede i høyre hjørne. Vi lover å gi deg et raskt svar, og ikke minst en rask levering!
kr3 299,00 kr2 699,00
(Ingen anmeldelser)
Lagerholdning:

Kinesis Jacket er en hybridjakke med høy ytelse for aktiviteter som har et høyt tempo og hard belastning. Jakken har en unik kombinasjon av isolasjon, beskyttelse og fukttransport.

Innenfor jakken er det brukt et nyutviklet fiber kalt Octoyarn, som har en hul form med 8 fibertentakler. Dette holder luften stille inni jakken og gir god ventilasjon, samtidig som det er meget hydrofobisk og trekker til seg minimal fukt. Jakken har en mekanisk stretch og et lett og slitesterkt Helium AP 30 denier RipStop nylon som ikke bruker silikon- eller PU-coating, noe som forbedrer fukttransport og pusteevne.

Hettekragen er høy og isolert, og passer over hjelmer. Jakken kan brukes alene eller under en skalljakke, og gir en overlegen kombinasjon av fukttransport, pusteevne og beskyttelse. Dette gjør Kinesis til en av våre favoritter for aktiviteter som langrenn, topptur, klatring og mer.


Egenskaper:

Passform: Active fit med formsydde armer

2 Sidelommer

1 Brystlomme

Jakken kan vrenges og pakkes inn i lommen

Justerbare mansjetter

Hjelmkompatibel hette

Spesifikasjoner:

Materialer: 30D RS Nylon med mekanisk stretch, 100% polyamide

Innvendig: Wrap knit Ocayarn, 100% polyester

2-Veis YKK-Vislon fronglidelås

Vekt: 360g