Om oss

Det er med et stort smil om munnen vi nå relanserer vår nettbutikk. Vi har gitt den navnet "Trø Te".  Bedre brukervennlighet for deg som kunde, og ikke minst en rekke nye produkter! Vi legger også opp til “klikk og hent” slik at du kan svinge innom vår lille friluftsbutikk i Kuluvegen 1 på Ål og ta med varene dine, og kanskje vi kan friste med bygdas beste kaffe når du først er innom.

Mangler du noe til vinteren eller vårens natureventyr? Da er tiden inne for å klikke seg inn i nettbutikken. Vi fyller forløpende på i hyllene, så stikk eller klikk innom!

For deg som allerede har vært innom så skjønner du  at vi ikke har ubegrenset med lagerplass, derfor blir en del av varesortimentet sendt fra fjernlager. Det vil da ta noe ekstra tid før varene er i dine hender, men vi lover at vi skal gjøre det vi kan for at både handel og levering skal gå så smidig som mulig. 

Vi ønsker gjerne innspill på brukeropplevelsen, varemerker du kunne tenke deg, eller andre ting du har på hjerte. Følg oss på Instagram og Facebook for og gi oss feedback. Her vil vi også legge ut spennende nyheter, tilbud og produkttester.

Godt utstyr er en viktig faktor for å trives i fjellet. Vi som engasjerer oss i Trø Te er (kanskje i overkant) kresne på utstyret vi tar inn, og kvalitet er et must! Vi er både syklister og skikjørere. I tillegg til å drive butikk og nettbutikk så har vi guideselskapet All Adventure og sykkelfestivalen Huckfest Bike Festival. Så om du vil bli guidet på gullstier i Hallingdal, eller trenger noen tips til urørt pudder, eller kanskje du vil oppleve Norges, eller kanskje verdens råeste sykkelfestival så er det bare å komme innom i Kuluvegen 1 på Ål. 

Til slutt. Tusen takk for at du handler lokalt, sosialt og digitalt hos oss <3