Frakt og retur

Retningslinjer for retur

Du kan returnere de fleste nye, uåpnede varer innen 30 dager etter levering for full refusjon. Vi betaler returfraktkostnadene hvis returen er et resultat av vår feil. Det kan være om du har mottatt feil eller en defekt vare.

Du bør forvente å motta refusjonen innen fire uker etter at du har levert pakken til retur, men i mange tilfeller mottar du en refusjon raskere. Denne tidsperioden inkluderer transporttiden for oss å motta returen fra avsenderen (5 til 10 virkedager), tiden det tar oss å behandle returen når vi mottar den (3 til 5 virkedager), og tiden det tar banken din for å behandle refusjonsforespørselen vår (5 til 10 virkedager).

Hvis du ønsker å returnere en vare, vennligst kontakt oss med bestillingsnummeret ditt og detaljer om produktet du ønsker å returnere. Varen/e sendes da til adressen
Hillbilly MTB AS, Kuluvegen 1, 3570 Ål. 

Frakt


Når du legger inn en bestilling, anslår vi fraktkostnad for deg basert på tilgjengeligheten av varene dine og fraktalternativene du velger. Avhengig av fraktleverandøren du velger, kan anslag for leveringsdato vises på siden for frakttilbud. Om varen/e bestilles fra vårt fjernlager så må man beregne noe lenger leveringstid. 

Vær også oppmerksom på at fraktprisene for mange varer vi selger, er vektbaserte. Vekten til en slik vare finner du på detaljsiden.