Intuition Bootie

Intuition
kr1 299,00
(Ingen anmeldelser)
Lagerholdning:
Legger i handlekurv… Produktet er lagt til

Intuition Bootie er en perfekt campbootie etter en lang dag i fjellet, nå oppgradert med snøresystem

Dette er en "tøffel" du kommer til å elske. Enten du rusler rundt på et kaldt hyttegulv, må ut av teltet for å hente snø til vannkoking eller skal på afterski med trøtte, kalde og lett sammenklemte føtter. I disse varme og behagelig tøfflene får føttene dine den omsorgen de trenger etter en lang dag med jobbing i fjellet.

Bootien har en helt vanntett såle med ekstra mønster og fiksjonsgrep. Intuitionskummet innvendig er beskyttet med en ekstremt vannavstøtende og slitesterk polyurethan som gjør at du lett kan gå i slafs uten å bli våt. Innvendig er det en myk pusefleece som bare gjør alt litt mer behagelig og varmt. Ikke minst lar det deg lett stappe fuktige damende skisokker inn med letthet.

Intuitionskummet innvendig og i sålen gir ekstremt god isolasjon. Sålen er myk og tykk for ekstra islasjon mot bakken. Passformen er bred og god og lar tærne få god plass.

Dersom man ønsker det kan man varme disse tøfflene opp for enda bedre tilpasset passform under foten, men vår erfaring er at dette behøves ikke. Rett ut av boksen, rett på beina, nyyyt!

Bruk: Campbootie, hyttebootie, afterski


Materialer og Spesifikasjoner:

  • Størrelser: Small (US 5-7, Euro 38-40), Medium (US 7-9, Euro: 40-42), Large (US 10-12, Euro: 43-45), XL (Euro: 45+)
  • Isolasjon: Intuitionskum og fleece
  • Ytterstoff: Slitesterk DWR PU
  • Såle: Intuition med Gripsåle
  • Kan varmes opp for å "støpe " fotseng